Ulaznice:

Eventim
DANA
SATI
MINUTA
SEKUNDI

NOVEMBER FEST No.1

Prvi November Fest powered by Galeb održat će se 18. i 19. veljače 2022. godine u Domu sportova u Zagrebu i okupit će neka od najpopularnijih imena hrvatske hip-hop i pop-rock scene. Prvog dana festivala nastupit će: TBF, Elemental i Atomic Dance Factory, a drugog: Neno Belan & Fiumens, Silente i DJ Rea.

November Fest powered by Galeb osim što okuplja vrhunske glazbenike i plesače, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod šaljivim sloganom: “Briga o mudima ne čini nas ludima!“, potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca. Kako zbog otežane situacije s COVID-om nije održan po planu u studenom prošle godine, November Fest u veljači nametnuo se kao posve logičan izbor budući da u drugom mjesecu obilježavamo Svjetski dan borbe protiv raka. Time se glavna poruka festivala nastavila promovirati i nakon studenog, a muškarci su uz karneval i macho izgled dobili još jedan razlog za nošenje brkova.

 

Naziv November Fest powered by Galeb ističe glavnog partnera festivala, jednog od najdugovječnijih hrvatskih brandova koji generacijama oblači mlade i stare kvalitetnim i tako ugodnim proizvodima od omiškog pamuka. Svi proizvodi (donje rublje, spavaći asortiman te sezonske kolekcije) napravljeni su od najboljih prirodnih materijala koji osiguravaju da u svakom trenutku nosite ono najbolje za vaše zdravlje. Sam vizualni identitet branda inspiriran je morem i dalmatinskim podnebljem, baš onim koji je dominantan i kod glazbenog izričaja većine glavnih izvođača festivala.

November Fest također podržavaju: Ožujsko – službeno pivo festivala, Nescafé, Izvorno.hr, Pharma Hemp, InterCut Medical Care, Enterprise, Linea i Alca. Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

VAŽNO JE ZNATI Ulaz se otvara u 18 sati, Warm Up program počinje u 19 h, a koncerti u 20 h. Brzo COVID-19 testiranje moguće je na ulazu od 18 do 20 h.

Vrata male dvorane Doma sportova otvaraju se u 18 sati za sve posjetitelje. Warm Up Party uz DJ Reu počinje svakoga dana u 19 sati, a koncertni program počinje u 20 sati prema rasporedu objavljenom na našoj web straniciRadi izbjegavanja gužve i zauzimanja boljih mjesta preporučujemo da na koncert dođete što ranije.


Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH. Ulaz na koncerte bit će moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde ili drugog odgovarajućeg i važećeg dokaza o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19 izdanom od ovlaštene ustanove te identifikacijskog dokumenta, a za one koji ih nemaju, bit će omogućeno brzo testiranje na ulazu od 18 do 20 sati. Više o važnim napomenama pročitajte ovdje.

 

Ulaznice za November Fest možete nabaviti putem sustava Eventim. Jednodnevne ulaznice dostupne su po pretprodajnoj cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 200 kn, dok će cijena na dan koncerta biti 240 kn. Festivalske ulaznice nisu prenosive na drugu osobu. Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima.


Sve ulaznice kupljene za termin 19.-20.11.2021. vrijede za novi termin i nije ih potrebno mijenjati. Ako vam novi datum održavanja ne odgovara, povrat sredstava možete ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene do 30.11.2021. Ako ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 30.11.2021. U zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.

Budite dio jedinstvenog glazbenog događaja i ne zaboravite pustiti brkove jer…

Briga o mudima ne čini nas ludima!

18. VELJAČE 2022. | 19:00

DJ REA

Jedna od najangažiranijih regionalnih DJ-ica, za DJ pult je prvi put stala 2004., a svojim plesnim setovima osigurala je u posljednjih 17 godina gotovo 2000 nastupa u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, Portugalu, Norveškoj, Slovačkoj te diljem cijele regije uključujući najznačajnije glazbene festivale (Exit, InMusic, Outlook, Hideout, Hartera, Terraneo, Soundwave, Seasplash, DOF, Voi’sa, Share…). Uz česte nastupe u poznatim hrvatskim klubovima, broji niz nastupa na korporativnim eventima, okušala se kao radijska voditeljica i urednica na Yammat FM,  pisala je za hrvatsko izdanje Rolling Stonea, vodila je glazbenu kreativu u publishing kompaniji, a trenutno radi na glazbenim streaming platformama. Najviše uživa u mash-up DJ setovima u kojima kombinira različite stilove klupske glazbe.

Elemental

18. VELJAČE 2022. | 20:00

ELEMENTAL

Elemental je uvijek bilo teško svesti na samo jedan glazbeni žanr. Specifičnost benda su britki tekstovi i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala, a njihov iskren i nepatvoren stav prepoznaje publika u cijeloj regiji. Njihova best of kompilacija „XOXO“ objavljena je povodom 20 godina postojanja benda uz pripadajuću biografiju: „Sve, samo ne romantika“. Zadnji album, „Ilica“, izašao je 2020. godine s hit pjesmom „Hej sanjalice“. Nakon duge pauze, fantastičnim open air koncertom na Zagreb Beer Festu pobrali su izvrsne glazbene kritike te s razlogom možemo očekivati novi spektakl za oči i uši u Domu sportova.

18. VELJAČE 2022. | 21:45

ATOMIC DANCE FACTORY

Atomic Dance Factory je jedna od najboljih hrvatskih plesnih skupina.
Bave se isključivo urbanim plesnim stilovima kao što su hip-hop, break dance, locking i popping a u kategorijama hip hopa višestruki su državni prvaci te trostruki svjetski prvaci. Široj javnosti skupina je poznata po nastupima na Supertalent showu Nove TV gdje je plesačkim vještinama oduševljavala i žiri i gledatelje.

TBF

18. VELJAČE 2022. | 22:00

tbf

The Beat Fleet, kao jedan od najprogresivnijih i najoriginalnijih bendova na Balkanu, započeo je svoju priču kao hip hop sastav 1990. godine u Splitu te su u narednim godinama mijenjali formu i razvijali zvuk. TBF-ovi tekstovi prepoznatljivo variraju – od kritike političke korumpiranosti te općenito iskvarenih društvenih vrijednosti, do svakodnevne ulične zafrkancije i ljubavnih tema, uz dozu humora u većini slučajeva. Iza sebe imaju sedam studijskih izdanja koja su dobila brojne pohvale kritike i osvojila brojne nagrade kako u Hrvatskoj tako i u zemljama regije.

19. VELJAČE 2022. | 19:00

DJ REA

Jedna od najangažiranijih regionalnih DJ-ica, za DJ pult je prvi put stala 2004., a svojim plesnim setovima osigurala je u posljednjih 17 godina gotovo 2000 nastupa u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, Portugalu, Norveškoj, Slovačkoj te diljem cijele regije uključujući najznačajnije glazbene festivale (Exit, InMusic, Outlook, Hideout, Hartera, Terraneo, Soundwave, Seasplash, DOF, Voi’sa, Share…). Uz česte nastupe u poznatim hrvatskim klubovima, broji niz nastupa na korporativnim eventima, okušala se kao radijska voditeljica i urednica na Yammat FM,  pisala je za hrvatsko izdanje Rolling Stonea, vodila je glazbenu kreativu u publishing kompaniji, a trenutno radi na glazbenim streaming platformama. Najviše uživa u mash-up DJ setovima u kojima kombinira različite stilove klupske glazbe.

SILENTE

19. VELJAČE 2022. | 20:00

SILENTE

Silente se na široj glazbenoj sceni pojavio 2013. godine s prvim singlom „Terca na tišinu“ i albumom „Lovac na čudesa“. U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. U 2020./2021. objavili su čak tri singla: „Navečer se srca lome“, „Mene moje uši lažu“ i „Nikada ovako“ te najavili i skori dolazak novog albuma.

Neno Belan

19. VELJAČE 2022. | 22:00

NENO BELAN & Fiumens

Neno Belan i Fiumensi zajedno sviraju 24 godine, a Neno često na nastupima kaže kako su se dogovorili da će svirati još 24, a nakon toga će vidjeti što će biti dalje. Kao i uvijek, odsvirat će presjek Belanove karijere, s puno pjesama iz ere nezaboravnih Đavola, pa preko „Sunny day“, „Vina noći“ i „Ponoćnih zvona“ – dovesti nas do „Rijeke snova“. Bit će tu i najnoviji singl „Zvijezde“, kao i još puno lijepih pjesama iz pjesmarice Nene Belana.

ICMC
QR kod - November Fest

VAŽNE NAPOMENE

Ulaz na koncerte bit će moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde

Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH. Ulaz na koncerte bit će moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde ili drugog odgovarajućeg i važećeg dokaza o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19 izdanom od ovlaštene ustanove te identifikacijskog dokumenta.

 

Brzo antigensko testiranje bit će moguće obaviti i na ulazu u Dom sportova od 18 sati do 20 sati. Cijena testiranja iznosit će 50 kn. Negativan test vrijedit će za oba dana festivala, odnosno, 48 sati. U slučaju ako nemate važeću EU digitalnu Covid potvrdu, povrat novca za kupljenu ulaznicu neće biti moguć. 

Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljma/skrbnika koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde. 

Zbog izbjegavanja gužve kod testiranja preporučujemo da se unaprijed prijavite putem objavljenog QR koda ili 
ovdje (jedna osoba može prijaviti više osoba).

 

Za sve posjetitelje su osigurana sjedeća mjesta, a u slučaju nemogućnosti održavanja razmaka od 2 m u zatvorenom prostoru i 1,5 m na otvorenom prostoru obavezno je nošenje maske za lice. Zbog izbjegavanja gužve molimo sve posjetitelje da dođu na vrijeme


Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno, a pratnja mora kupiti ulaznicu. Djeca do devet godina ulaze besplatno uz pratnju roditelja koji moraju kupiti ulaznicu.

Gift with red ribbons and boots of Santa Claus.

NAGRADNI NATJEČAJI

Pravila nagradnog natječaja ”November Fest Sv. Nikola”

November Fest podržavaju: